Billede af: Pixabay
Dato: 25. February 2021

Hvordan Påvirker Computerspil Børn Og Unge?

Har du et barn du er bekymret for i forhold til hvad computerspil kan gøre ved dem? 

Så læs med her og bliv klogere på fordelene og ulemperne ved computerspil. 

Hvordan påvirker computerspil børn og unge? - Svaret til dette spørgsmål kommer meget an på computerspillets natur og kan derfor både påvirke på positive men også negative måder, som du kan læse nærmere om herunder. 

Computerspil af voldlig karakter, kan have negativ virkning på børn, især hvis der er tale om et lille barn og ikke en teenager, da små børn måske kan have problemer i forhold til at skelne imellem spil og virkelighed. 

Derfor er det en god ide at man som forælder lige vurdere om et spil er passende i forhold til barnets alder. 

Der er også mange positive ting ved computerspil, så som at man kan lære at få en forståelse for fællesskab og samarbejde, hvis man spiller sammen med andre, så vel som at man kan blive god til engelsk, hvis man spiller engelsk sprogede computerspil. 

Mange computerspil kan faktisk også byde på kreativ udfoldelse og læring, så som spil hvor der indgår matematik, design, valgbasserede spil, historiske spil og meget mere. 

Så hvis man som forælder er i tvivl om barnet bør spille et computerspil så undersøg om det er passende til dit barn, for der kan også være gode ting ved at spille computer. 

Skiltet øverst viser at ovenstående indhold, var skrevet med økonomisk finansering fra avXperten. Find et stort udvalg af produkter hos avXperten webshop, eksempelvis Loftventilator eller utallige andre gode varer. Det årsagen til at avXperten får omtale i ovenstående indhold.


Relateret indhold

Hvordan laver man computerspil?

Hvordan laver man computerspil?

Her er et par måder at lave computerspil på: Brug et spiludviklingsprogram som Unity eller Unreal Engine. Disse program…

Læs mere

Liste: Klassiske computerspil

Liste: Klassiske computerspil

Der findes en masse klassiske computerspil, videospil og alle andre navne, vi har opfundet for at prøve at definere alt …

Læs mere

Verdens Første Computerspil

Verdens Første Computerspil

Man mener, at der findes lidt over en million videospil i dag, hvoraf langt de fleste er små og ukendte spil, der aldrig…

Læs mere

Hvad er gaming?

Hvad er gaming?

Langt de fleste af os gamer i dag, men hvad er gaming? Gaming er en betegnelse for, at du spiller et spil på en digital …

Læs mere