Billede af: pixabay
Dato: 20. January 2024

Hvordan Laver Man Computerspil?

Her er et par måder at lave computerspil på:

Brug et spiludviklingsprogram som Unity eller Unreal Engine. Disse programmer gør det nemmere at lave 3D-spil, da de indeholder færdige værktøjer til ting som fysik, animationer, lys og lyd. Man kan finde gode tutorials på YouTube om hvordan man kommer i gang med at lave spil i f.eks. Unity.

Kod et spil fra bunden i et programmeringssprog som C# eller Java. Dette kræver mere programmeringserfaring, men giver større frihed til at lave præcis det spil man ønsker. Man kan finde guides til hvordan man laver simple spil som Pong eller Tetris på YouTube.

Brug et simpelt spiludviklingsværktøj som Scratch eller GameMaker. Disse værktøjer kræver ikke programmeringserfaring og er velegnede til at lave simple 2D spil.

Join et spiludviklingshold hvor man kan lære af mere erfarne spiludvik med sin egen viden samtidig med at man lærer nye færdigheder.

Dette indhold er bragt og udgivet i samarbejde med Optimeringsbogen. Her finder du et imponerende sortiment af e-bog om optimering i ehandel, eller utallige andre gode varer. Tak for hjælpen! - uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre.


Relateret indhold

Liste: Klassiske computerspil

Liste: Klassiske computerspil

Der findes en masse klassiske computerspil, videospil og alle andre navne, vi har opfundet for at prøve at definere alt …

Læs mere

hvordan påvirker computerspil børn og unge?

hvordan påvirker computerspil børn og unge?

Har du et barn du er bekymret for i forhold til hvad computerspil kan gøre ved dem?  Så læs med her og bliv kloger…

Læs mere

Verdens Første Computerspil

Verdens Første Computerspil

Man mener, at der findes lidt over en million videospil i dag, hvoraf langt de fleste er små og ukendte spil, der aldrig…

Læs mere

Hvad er gaming?

Hvad er gaming?

Langt de fleste af os gamer i dag, men hvad er gaming? Gaming er en betegnelse for, at du spiller et spil på en digital …

Læs mere