Billede af: Pixabay
Dato: 19. January 2021

Hvad Er En Gamer? Sådan Bliver Du En Gamer

Hvad er en gamer? Udtrykket gamer dækker over en person, der spiller computerspil. De fleste kan dermed være gamer på et eller andet niveau, da det hverken er en fagbeskyttet titel eller en titel, der er tilknyttet et erhverv.

De fleste kalder sig som regel først gamer, når de når et bestemt niveau, hvor der er noget prestige i at være det. Udtrykket gamer bruges også om professionelle computerspillere, der bliver betalt for at spille et bestemt spil.

Sådan bliver du gamer

For at du kan blive gamer, kræver det sådan set ikke det helt store. Du kan endda betegne dig selv som gamer, selv hvis du spiller på et lavt niveau, eller spiller spil, som ikke har den samme store brede opmærksomhed. 

Det kræver sådan set bare en computer, for at du kan kalde dig for en gamer. Du kan endda også nøjes med en spillekonsol, da du også kan kalde dig selv for en gamer, hvis du for eksempel spiller Playstation eller Xbox.

Hvis du skal op og være en professionel gamer, så kræver det dog, at du opnår et niveau, hvor du er blandt den absolutte verdenselite indenfor et bestemt spil.

Gaming, eller e-sport som det også kaldes, er vokset utroligt i popularitet over de sidste fem år, hvor flere og flere store internationale turneringer har gjort, at der er så stor interesse for at se andre spille, at man kan tjene penge på det.


Relateret indhold

Hvordan laver man computerspil?

Hvordan laver man computerspil?

Her er et par måder at lave computerspil på: Brug et spiludviklingsprogram som Unity eller Unreal Engine. Disse program…

Læs mere

Liste: Klassiske computerspil

Liste: Klassiske computerspil

Der findes en masse klassiske computerspil, videospil og alle andre navne, vi har opfundet for at prøve at definere alt …

Læs mere

hvordan påvirker computerspil børn og unge?

hvordan påvirker computerspil børn og unge?

Har du et barn du er bekymret for i forhold til hvad computerspil kan gøre ved dem?  Så læs med her og bliv kloger…

Læs mere

Verdens Første Computerspil

Verdens Første Computerspil

Man mener, at der findes lidt over en million videospil i dag, hvoraf langt de fleste er små og ukendte spil, der aldrig…

Læs mere