Billede af: Pixabay
Dato: 18. March 2021

Hvordan Laver Man Et Brætspil?

Mangler du en ny hobby, eller vil du blot imponerende dine venner? Så bør du overveje at lave dit helt eget brætspil. Om hvem ved, måske kan det endda gå hen og blive en succes.

Sådan laver du et brætspil

1. Start med ideen. Du bør først og fremmest ligge dig fast på en ide, der meget gerne må være relativt original, hvis dit brætspil skal få succes. Alternativt kan du også få en ide til at gøre et eksisterende koncept bedre.

2. Skal man spille på hold eller mod hinanden? Det er vigtigt at finde ud af, hvilke type spillere, der indgår i spillet.

3. Hvordan vinder man? Målet med spillet skal være klart defineret, og det samme skal betingelserne for, hvordan man vinder.

4. Husk spilmekanikkerne. Det er vigtigt at gøre sig klart omkring, hvilke midler, der kan bruges på vejen til sejr i dit spil.

5. Husk udfordringen. Det skal selvfølgelig ikke være helt nemt og ligetil at vinde, der må gerne være udfordringer, både gemte og åbenlyse.

6. Nu er det ved at være tid til at lave en prototype. Husk at lade andre teste den, så de kan udpege de fejl og mangler, der måtte være. Herefter retter du til og tester endnu engang. Denne process må gerne gentages indtil spillet kan bliver spillet efter hensigten af alle, som spillet henvender sig til.

7. Færdiggør din prototype. Når du har en flot og gennemtestet prototype,


Relateret indhold